Legyél az ajánlónk!

Legyél az ajánlónk!

Ajánld ismerőseidnek weboldalunkat
és szakértői segítségünket!

 

Ha ajánlásod alapján megbízást kötünk egy ügyféllel, akkor jutalékkal díjazunk Téged.


A kormány Lakásfelújítási Támogatása feltehetően nagyon sok embert érdekel, hiszen 25 év alatti gyermekkel és saját ingatlannal elég sokan rendelkeznek. Felújítani, pedig mindig lehet valamit. 

Cégünk sikerdíjas rendszerben a Lakásfelújítási Pályázat teljes menedzselését elvégzi, a támogatást kérő személy minősítésétől kezdve egészen a pályázat beadásáig. 

Legyél az ajánlónk! Teendőd mindössze annyi, hogy ajánld weboldalunkat olyanoknak, akiket érdekel a pályázattal kapcsolatos szakértői segítség. Ha az ügyfél jelentkezésekor megjelöl Téged az Ajánló mezőben, akkor adatbázisunkban már hozzád is kapcsoltuk őt. Ha egy ügyfél jelentkezésekor téged, mint ajánlót megnevez, akkor arról értesítést kapsz. 

Amikor megbízást kapunk egy olyan ügyféltől, akit te ajánlottál, akkor az ügyféltől kapott sikerdíjunk 15%-át jutalékként kifizetjük neked. Sőt, az ügyfélnek, aki téged jelöl meg ajánlóként, 10% kedvezményt biztosítunk, így ő is elégedett lesz, ha ajánlás alapján jelentkezik. 

Ajánlóként nagyobb számokban gondolkodsz? Kiemelt ajánló is lehetsz magasabb jutalékért. Ehhez írj a "nemeth.istvan (kukac) lakas-felujitas-tamogatas.hu" címre!

 

Regisztrálj ajánlóként, hogy be tudjunk azonosítani!

Ajánló

 

Amennyiben bármi kérdésed van az együttműködéssel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken bizalommal!

 


DUBA ÉS TÁRSAI Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Cégjegyzékszám: 06-09-007149
Adószám: 12562493-1-06
Székhely: 6726 Szeged, Bérkert u. 35

Kapcsolat
E-mail: info@lakas-felujitas-tamogatas.hu
Tel: 30/278-2511